Navigáció

SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB: 4590 Ft
A SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB forradalmian új technológiával és hatásmechanizmussal rendelkező termék, amely új fejezetet nyitott a kéménytisztításban! A SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB paraffinból, faforgácsból és egy katalitikus anyagból álló anyag, és gyújtópapírba van becsomagolva.
A termék alkalmazható bármilyen (fa, szén) tüzelőanyaggal működő készülékben. Az égés során a készülékben és a kéményben lerakódott kormot és kátrányt távolítja el normál üzemi hőmérsékleten 10-12 nap leforgása alatt.


A SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB használatát a gyártó 50 begyújtásonként egyszer, azaz 1,5 havonta ajánlja! Folyamatos napi használatban lévő fűtőberendezés esetén és kevesebb, mint 2 évet fedett, száraz helyen tárolt kiszáradt fa használata esetén HAVONTA mindenképpen kell alkalmazni a SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁBOT. Eltávolítja az elégtelen égés miatt visszamaradt kormot, kátrányt és egyéb mellékanyagokat, megtisztítja a kémény- és füstcsőjáratokat, a kazán, kandalló vagy cserépkályha belső felületét. Mivel ezek a lerakódások rendkívül jól hőszigetelnek, ezáltal rontják a tüzelőberendezések hőátadását a fűtés során. A
SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB eltávolítja ezeket a lerakódásokat a kazán, kandalló vagy cserépkályha belső falairól, ezáltal minden tüzelőberendezés le tudja adni a vásárláskori eredeti fűtőteljesítményét és hatásfokát!!! Emellett az égés ismét hatékonnyá válik, mert a lerakódások eltávolításával a füstcsövek és a kémény belső átmérőjének leszűkülését megszűnteti, ezáltal ismét lesz megfelelő huzat a tökéletes égéshez!

A SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB az elkátrányosodott, koromlerakódástól leszűkült kémény huzatát, eredeti keresztmetszetét állítja helyre. Ezáltal nincs szükség többé a veszélyes és költséges kéményégetésre! A gyújtópapírba csomagolt SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁBOT helyezze a tüzelőberendezésbe akkor, mikor már vastagon parázs van és gyújtsa meg a papírt. A termék kb. 2-3 órán keresztül ég, ez idő alatt ne használjon más tüzelőanyagot a készülékben, hogy a SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB a lehető legjobban fejthesse ki hatását. A SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB az égése során alacsony hőmérsékleten leoxidálja a kéményben, füstjáratokban lerakódott kormot és kátrányt, és a használata után kb. 10-12 nap tisztítási folyamat elteltével fejti ki a teljes hatását. Ez idő alatt a korom, kátrány darabokban hullik le a füstjáratokba, ahonnan azt manuálisan el kell távolítani. A készülék lángterelőjénél vagy a kéményelhúzásokban mechanikailag meg kell tisztítani a füstjáratot, nehogy eltömődjön a visszahulló koromtól és kátránytól.

Bármilyen üzemű készülékben használható a SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB (fa, szén). Emellett bármely típusú tüzelőberendezésben: kazán, kandalló, kályha, cserépkályha, kemence, sparhelt. A tisztítási folyamat elteltével ne felejtse el a lehullott salakanyagot eltávolítani a tisztítónyílásokon.
A gyártó ajánlása szerint 50 begyújtásonként vagy
másfél havonta kell elégetni 1 db SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁBOT a tüzelőberendezésekben.

Használata:


Helyezzük be a készülékbe a gyújtópapírba csomagolt SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁBOT a fűtés végén az izzó parázsra és gyújtsuk meg a gyújtópapírt. A fahasáb kb. 2-3 órán keresztül fog önmagától égni.
A
SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB égése közben más tüzelőanyagot ne használjunk a készülékben, hogy a tisztítási folyamat minél eredményesebb és hatékonyabb legyen. A SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB égése felmelegíti a füstjáratokat, a SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁBBAN lévő katalitikus anyag pedig beszivárog az égéstermék elvezető járatban lerakódott koromba és kátrányba. A SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB elégését követően nyugodtan használhatja tüzelőberendezését a megszokott módon. A SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB 10-12 nap leforgása alatt fejti ki tisztító hatását, amelynek eredményeként a korom, a kátrány szürkés darabokban leválik a kémény faláról, és a gravitáció hatására leesik a kéménykürtőben a tisztítóajtókhoz. Távolítsa el a lehullott darabokat (környezetre teljesen ártalmatlan anyag)! Figyeljen arra, hogy ha a kéményében, füstcsövében vagy tüzelőberendezésében elhúzás, kanyar, töréspont, hajlítás vagy lángterelés található, ott a lehulló kátránydarabok elakadhatnak, ami a járat eltömődéséhez vezethet! Ezt elkerülendő, elengedhetetlen ezeknek a részeknek a tisztítási folyamatot követő mechanikai megtisztítása fémkefével ill. szétszedése!
Használhatja a terméket cserépkályhák tisztítására is, azonban  függőleges járatú és tisztítódugóval rendelkező típusokban érdemes a
SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁBOT eltüzelni, mert  ezeknél könnyű eltávolítani a lehullott kátránydarabokat a tisztítási folyamatot követően.
A gyártó javaslata: másfél havonta vagy 50. begyújtásonknét követően kell elégetnünk 1 db
SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁBOT, hogy készülékünk és kéményünk lerakódásmentesen, megfelelően üzemeljen. Ha nem két évet fedett helyen száradt száraz fával tüzel, HAVONTA kell elégetni 1 db SECURIFLAME KÉNYÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁBOT.

A
SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB megelőzni a kéménytüzet és megkönnyíti a kémény tisztítását, helyreállítja tüzelőberendezése eredeti hatásfokát és fűtőteljesítményét, azáltal, hogy letakarítja a belső felületekről a jól szigetelő kormot és kátrányt.

A fűtési szezon előtt a legkevesebb, amit Ön megtehet, hogy kitisztított kéménnyel és füstcsövekkel, kitisztított tüzelőberendezéssel várja a fűtési szezon kezdetét. Kitakarítani a kéményt és a füstcsöveket természetesen azt is jelenti, hogy maximális égetési kapacítást biztosítunk kazánunknak, kályhánknak vagy kandallónknak, de leginkább azt, hogy ezzel megelőzhetünk egy esetleges tűzveszélyt, a biztonsági előírásoknak megfelelően.

A fentebb részletesen bemutatott
SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁBOT a kéményekben és a kéménytisztításban piacvezető és szakértő francia cég, a SECURIFLAME gyártja. Három éves kutatás eredményeképpen kifejlesztett SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB egy tökéleteen környezetbarát, modern termék.  Égése során katalizátorként viselkedik és képes bármilyen fajta tűztér tisztítására szag nélkül, a felhasználó egészségét és készülék állagát maximálisan megóvva. 

A különleges technológiának köszönhetően a
SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB megfelel a vásárló gazdaságossági és gyakorlati elvárásainak egyaránt. Ez a termék forradalmi változásokat inditott el a kéménytisztítók piacán. Magyarországon a terméket a kéményseprő vállalatok tesztelték elsőként, nagy megelégedéssel. Jelenleg is folyamatosan használják.A SECURIFLAME technológia

A
SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB égése közben felelegiti a tűztérben és kéményben lerakódott kátrányt kb. 2 órás időtartamra, hogy meglágyitsa azt, ezáltal megkönnyitve a SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁBBAN lévő katalitikus por tisztító tevékenységét. Az aktiv részecskék olyan ásványi kivonatok, melyek nem tartalmaznak ként és egyéb mérgező anyagokat. Ugyanezen okok miatt a SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁBNAK a használata közben nincs semmilyen káros mellékhatása, és nem igényel plusz mechanikai tisztítást sem hatása kifejtése közben.

A
SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB égése során ne égessen semmi más tüzelőanyagot (fát sem) a tűztérben, hogy a SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB minél jobb hatásfokkal fejthesse ki tisztító hatását. Célszerű fűtési szezon elején vagy végén használni, de egy fűtési szezon elteltével mindenképp érdemes kitisztítani használatával a füstjáratokat és a kéményt, illetve a tüzelőberendezést.

A
SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB veszély nélkül tisztít és nincs szükség a tüzeléssel járó szokásos elővigyázatosságnál többre. Használata könnyű és gyors. Csak be kell helyezni a SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁBOT a tűztérbe és meggyújtani. Ezután a kellemes tűz melegében tűzterünk és kéményünk megszabadul a korom és kátrány nagy részétől. NAGYON HATÉKONY!!!

A
SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB katalitikus hatása feloldva a kormot és a kátrányt egy teljes és hosszantartó tisztítást garantál bármilyen fajta kéményben. Az eloxidált kátrány és korom darabokban hullik le a füstjáratok faláról, amely utána kidobható.
Ügyeljünk használatakor arra, hogy az eloxidált, lehulló salakanyag a hajlatokkal kialakitott füstjáratokban megrekedhet!

Manapság különféle kéménytisztítási módszereket, termékeket ismerünk, melyek jellemző tulajdonságai a következők:

  1. -Mechanikus kéménytisztítás: mind ezidáig a legelterjedtebb módszer annak ellenére, hogy költséges, zajos, kosszal jár és még a kátrányt sem szedi le.
  2. -Kéménytisztítás vegyi porral: előnye, hogy a kátrányt eltávolítja, de mivel a porban nagyon gyakran kén is található, ezért tűztéri mérgező gázok keletkezhetnek. Továbbá ez a fajta termék károsíthatja a fém csővezetékeket. Fontos tudni, hogy a kén erősen szennyező, és a savas esők egyik okozója.
  3. -Kéménytisztítás katalitikus porral: egyik leghatásosabb módszer, mely nem tartalmaz ként és a használata után minimális égési terméket hagy. Hátránya, hogy használata bonyolult.
  4. -Kéménytisztitás a SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁBBAL: a katalitikus por fent emlitett előnyei mellett tisztán használható és az alacsonyabb hőmérséklet miatt jobb hatásfokkal alkalmazható. Mindehhez hozzátartozik még, hogy a használat összehasonlíthatatlanul a legkönnyebb és legeredményesebb.A SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB ÁRA 4590 Ft


Amennyiben nem személyesen veszi át a Securiflame kéménytisztító fahasábot, hanem postázással kéri, a postaköltség a következő:

a postaköltség 1 db kéménytisztító fahasáb megrendelése esetén +2650 Ft,
a postaköltség 2 db kéménytisztító fahasáb megrendelése esetén +2750 Ft,
a postaköltség 3 db kéménytisztító fahasáb megrendelése esetén +2850 Ft,
a postaköltség 4 db kéménytisztító fahasáb megrendelése esetén +2950 Ft,
a postaköltség 5 db kéménytisztító fahasáb megrendelése esetén +2950 Ft,
a postaköltség 6 db kéménytisztító fahasáb megrendelése esetén +2950 Ft,
a postaköltség 7 db kéménytisztító fahasáb megrendelése esetén +2950 Ft,

amelyet a Securiflame kéménytisztító fahasáb árán felül a postásnak készpénzben kell megfizetni átvételkor.

KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁBRÓL TOVÁBBI  INFORMÁCIÓ:
06 30/30-80-234
06 70/21-00-805
06 70/52-00-535
06 20/9-644-744
06 20/466-95-95


MEGRENDELÉSHEZ KATT IDE
E-mail: rendeles@globalstone.hu

Telephely cím: 2071 Páty, Erkel u. 24.
(a volt TSZ területén, az utca végén bal oldalon a legutolsó, hosszú sárga épület, nagy zöld ajtókkal)

Cégünk telephelyének GPS koordinátái:

N47o 30' 58,93"    E18o49' 15,02"
vagy más formátumban:

N047.51637    E018.82084

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig 8-17 óráig
szombaton: 9-13 óráig

Újdonságok


Big Box 62/2

Elérhetőség

GlobalStone Magyarország Kft.

2071 Páty, Erkel u. 24.
Telefon:
06 30/30-80-234
06 70/21-00-805
06 70/52-00-535
06 20/466-95-95
06 20/9-644-744
E-mail: info@globalstone.hu

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Copyright 2012 Globalstone Magyarország Kft.

  • Első
  • Második

Jelenleg látogató olvassa a lapot.