Navigáció

PELLETES FÜSTCSÖVEK ÉS IDOMOK INOX KIVITELBEN, SZILIKON GUMIGYŰRŰS TÖMÍTÉSSEL
 

Minden pelletkandallóhoz vagy pelletkazánhoz szükség van füstcsövekre és idomokra  a kéménybe való bekötéshez. A legtöbb pelletkandalló (Edilkamin, Kalor, Piazzetta) és a pelletkazánok közül a Biodom pelletkazáncsalád 8 cm átmérőjű füstcsövekkel és idomokkal köthető be a kéménybe. Ezen füstcsövek és idomok teljes választékát forgalmazzuk, inox kivitelben, 400 fokig hőálló szilikongumi tömítésekkel, műbizonylattal, megfelelőségi dokumentummal. Az új kéményszabvány már csak a megfelelő minőségű és hőállóságú szilikon gumigyűrűs tömítéssel ellátott füstcsöveket és idomokat engedélyezi használni.

A füstcsövek és idomok szükségletét egyszerű felméréssel lehet meghatározni, alapul véve a kandalló vagy kazán leendő helyét és a kémény távolságát. Minden esetben a lehető legrövidebb úton kell megoldani a füstcső kéménybe való bevezetését. A maximális füstcsőhossz nem lehet 6 méternél hosszabb, és minden 90 fokos idom használata 1 m füstcsőhossz csökkenést eredményez a maximális 6 méterből. A vízszintes szakasz hossza nem lehet több egyhuzamban 3-4 méternél.

Minden pelletkandalló és pelletkazán esetében a tüzelőberendezésből kilépő füst egy T tisztítóidomba fut bele, innen lehet továbbvezetni a füstcsövet a kémény felé. A T tisztítóidom alkalmazása minden esetben előírás.

A csövek szükség esetén darabolhatók és utána toldhatók a kettős karmantyú idom használatával, azonban ez esetben mindig nagyon gondosan kell eljárni, hogy a cső behelyezésénél a kettős karmantyúban lévő gumigyűrű nehogy kitolódjon a tokban elhelyezett gumigyűrűhoronyból. Ezt elkerülendő, érdemes a cső darabolása után a vágott csővéget sorjátlanítani és peremezni 45 fokos szögben.
 

A PELLETES FÜSTCSÖVEK ÉS IDOMOK ÁRAIT AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA TALÁLJA MEG:

8 CM ÁTMÉRŐJŰ INOX PELLETES FÜSTCSÖVEK ÉS IDOMOK ÁRLISTÁJA

Újdonságok


Big Box 62/2

Elérhetőség

GlobalStone Magyarország Kft.

2071 Páty, Erkel u. 24.
Telefon:
06 30/30-80-234
06 70/21-00-805
06 70/52-00-535
06 20/466-95-95
06 20/9-644-744
E-mail: info@globalstone.hu

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Copyright 2012 Globalstone Magyarország Kft.

  • Első
  • Második

Jelenleg látogató olvassa a lapot.